Vattkoppor

För ett tagsen, typ två veckor sen, så fick Hugo vattkoppor.
Igår såg jag en misstänksam prick på Julia, och mycket riktigt, nu har hon fått vattkoppor. Så det hade vart skönt om Ludvig med hade fått det så är den sjukan avkryssad för våran del :).
Ringde till bvc, för att avboka Julias 4 års kontroll som hon skulle haft idag klockan 13, men vattkoppor får man inte ha om man ska till bvc. Så dom skickar hem en nytid till henne.
Ludvig har två tänder precis under ytan, varav den ena troligtvis kommer spricka igenom idag. Får se om den lyckas, så som ni själv kan räkna ut så är han på allt annat än ett bra humör idag. Men han har tack o lov sovit bra inatt, det är bara Julia som som vanligt vaknat till och kallat på mig (vilket i sig är framsteg då det annars brukar vara skrik) så jag har faktiskt sovit helt okej.
 
Nu ska jag avsluta detta inlägget som har tagit ca 60 minuter att färdigställa, därav att det nog upplevs rörigt att läsa. Ska försöka producera ett bättre inlägg senare idag men det är väldigt svårt för mig att fokusera, och sen glömmer jag allt hela tiden.